زاغی اظهار کرد:با توجه به احتمال وقوع آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی و از بین رفتن پوشش گیاهی در این عرصه ها آمادگی نیروهای یگان حفاظت و تجهیز آنها در مناطق بحرانی امری ضروری است.
زاغی عنوان کرد : طبق بررسیها ۹۵ درصد آتش سوزیها در عرصههای منابع طبیعی به دلیل سهلانگاری عامل انسانی رخ میدهد و این دادهها گوش زدی برای تلاش بیشتر در آموزش ، آگاهسازی و اطلاع رسانی جامعه در حفاظت از عرصه های منابع طبیعی است.
سید یحیی قاهری جانشین فرمانده یگان حفاطت منابع طبیعی استان با اشاره به وجود سامانه های تلفنی و همچنین دوربین های پایش حریق که به مرکز مانیتورینگ یگان حفاظت استان و سازمان متصل هست گفت: با کمک این تجهیزات اطلاعات مهمی برای اطفاء حریق در لحظات اولیه ،که بسیار مهم و حیاتی است و از بروز بحران در سطح وسیع جلوگیری خواهد شد.
قاهری در ادامه با اشاره به برگزاری مانورهای اطفاء حریق در استان گفت: هدف از برگزاری این رزمایش را آمادگی هرچه بیشتر نیروهای عملیاتی و شناسایی نقاط ضعف و قوت دستگاه ها و نیز آمادگی اعضای ستاد مدیریت بحران در مواقع ضروری عنوان کرد.
وی افزود: شرایط اطفای حریق در جنگلها و مراتع به گونه ای است که اگر در مراحل اولیه اطفای حریق نشود باعث سرایت آتش به جنگلها ومراتع دیگر می شود که این موضوع خسارت های زیاد و جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت.
حیدری فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان گرگان در ادامه با اشاره به شروع فصل گرما و احتمال وقوع حریق از مردم و طبیعت دوستان شهرستانها خواست نسبت به پیشگیری از وقوع حریق در مراتع و جنگلها حساسیت نشان داده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بویژه حریق در این عرصه ها مراتب را به شماره رایگان ۱۳۹ و یا ۱۵۰۴یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.